3.12.2012

Mukavaa joulunalusaikaa Nuhrulasta!

Vai niin, Maumau Nuhrula on saanut kaverin näköjään, pieni labbispentu Hauhau Nuhrula istua kököttää uudella nahkasohvalla joka on vihdoin saapunut näköjään.  Suihkukaappikin hankittiin koska amme vie niin hurjan paljon enempi vettä ja sähkö- ja vesikulut ovat isossa talossa aikamoista luokkaa!! Keittiöönkin saapui vihdoin ruokapöytä ja astiakaappikin. Tosin tuo itse keittiö on vielä kovin keskeneräinen, ei ole mieluista valmista kalustoa löytynyt, rva Nuhrulalla on aika tarkka maku näköjään....3 kommenttia:

  1. Niin kaunista! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Kirsti! Kuulin serkultani uudesta blogistasi ja tulin heti kurkkaamaan. Varoituksen sana, tämä harrastus vie mukanaan, mutta on se kyllä niin ihanaa. Minikoossa kun voi sisustaa juuri niinkuin itse haluaa. Ja toteuttaa hulluimmatkin unelmat. Joten tervetuloa joukkoon! Upealta näyttää! T: Tuula

    VastaaPoista
  3. Hei Tuula! Kiva kun pikkulinnut ovat laulaneet :) ja kiva kun poikkesit, katsoin myös lumoutuneena sinun kädenjälkiäsi, olet todella taitava!!! Mulla on nyt tämä projekti ihan jäässsä kun on niiiin paljon muutakin nyt mutta mikäs kiire tässä on. Suunnitelmia kuitenkin muhii päässä koko ajan.

    VastaaPoista

Sana on vapaa - kiitos jo etukäteen kaikenlaisesta palautteesta, vinkeistä, tervehdyksistä jne. T. Kirsti