18.11.2012

Terveisiä Nukke- ja nallemarkkinoilta!



Nukkeyhdistys järjestää joka vuosi marras-joulukuun vaihteessa Nukke- ja nallemarkkinat. Siellä myydään nukkeja, nukenvaatteita, nalleja, nukkekoteja ja niiden kalusteita, käsityötarvikkeita, koristenukkeja, vanhoja leluja, paperinukkeja, ym. nukke- ja nalleharrastukseen liittyvää. Käväsin markkinoilla ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Ja voi sitä ihmispaljoutta!!!!!!! Mutta ylläriylläri, luulisi että lapsia olisi ollut tupa (tai tässä tapauksessa sali, koska markkinat olivat Valkoisessa salissa) täynnä, mutta taisipa keski-ikä myyjillä ja ostajillakin olla meikäläisen tasoa... Nukkekotiyh
distykseen liityin myös muuten tuossa viikolla ja he olivat myös edustettuna omalla pöydällä.

Markkinoilta löytyi mm. tuo kakluuni johon ostin ihan Tiimarista matkalla kotiin led-tuikkuvalaisimen, ihanasti valo lepattaa kun sitä katselee, harmi ettei näy kuvassa. Talja löytyi myös kakluunin eteeen. Ja tuo ihana kaappi löytyi heti, tekijäkin oli paikalla, on ihan koivusta tehty, "lasit" tosin muovia (onneksi..)



Mattoja löytyi myös, ostin ihan varastoonkin, mutta nämä muutamat löysivät oman paikkansa jo keskeneräisestä talosta. Eli makuuhuoneeseen tuli neutraali beige matto.



Ja kylpyhuoneeseen löytyi myös pehmoinen matto ja kukas se siellä jo venytteleekään kuin itse Maumau Nuhrula...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa - kiitos jo etukäteen kaikenlaisesta palautteesta, vinkeistä, tervehdyksistä jne. T. Kirsti